| W&cEW& | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Tasha_Dexter
Broj poruka : 18 Location : *~*In my Dream*~* Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: W&cEW& Ned Okt 14, 2007 9:12 pm | |
| Pishite najj wicewe.. | |
|
| |
South park Administrator
Broj poruka : 238 Godina : 28 Location : Sto? Ako hoces da dodjes prvo mi kazi! Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Okt 15, 2007 4:56 pm | |
| Primali u policiskoj stanici nove policajce. Dodje prvi i pitaju ga: - Koliko je 5+5? -Sedam. -Povecaj za vise od jedan. -Devet? - Primljen si. Dodje drugi i pitaju ga isto: -Devet! -Povecaj malo. -Kada ja kazem da je devet onda je devet! -Cvrst karakter! Primljen si. Dodje treci i pitaju ga isto: -Kako je to glupo pitanje? Deset! -Idi trazi opremu za komandira!!! | |
|
| |
South park Administrator
Broj poruka : 238 Godina : 28 Location : Sto? Ako hoces da dodjes prvo mi kazi! Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Okt 15, 2007 11:32 pm | |
| Školski psiholog pita Pericu: • Šta bi želeo da radiš kad odrasteš? • Sanjam o tome da zarađujem 20 miliona mesečno, kao moj tata. • Zar tvoj tata zarađuje 20 miliona mesečno?! - upita zapanjeno psiholog. • Ne, on takođe sanja o tome. | |
|
| |
Iznogud
Broj poruka : 38 Godina : 33 Location : Iznad duge Datum upisa : 29.10.2007
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Okt 29, 2007 1:09 am | |
| Mogu morbidni vicevi? Moze!! Dobro, evo jednog U cemu je razlika izmedju kamiona punog peska i kamiona punog mrtvih beba? -Pesak ne mozes da istovarujes vilama!!!! | |
|
| |
AkSa Administrator
Broj poruka : 116 Godina : 28 Location : Belgrade Datum upisa : 10.10.2007
| Naslov: Re: W&cEW& Sre Okt 31, 2007 10:59 pm | |
| Šta je jupa? Maji otvoj na zidu. | |
|
| |
South park Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pet Nov 02, 2007 4:58 pm | |
| Igraju Aristotel, Paskal i Njutn žmurke. Ispadne da prvi žmuri Aristotel. Broji on, Paskal ode i dobro se sakrije, a Njutn nacrta na zemlji kvadrat 1x1 m i stane u njega. Završi Aristotel sa brojanjem, okrene se i vidi Njutna: • Pu Njutn! A Njutn će: • Nisam to ja, Njutn na kvadrat je Paskal. | |
|
| |
Iznogud
Broj poruka : 38 Godina : 33 Location : Iznad duge Datum upisa : 29.10.2007
| Naslov: Re: W&cEW& Uto Nov 27, 2007 7:28 pm | |
| Evo sada citajte i pisajte!!! » Dogovaraju se panduri da ulete u kuću u kojoj su dileri droge, i kaže komandir: Uskačemo u 12:00. Da podesimo satove... sada je 11:48. Za vas sa digitalnim satovima to je pendrek, pendrek, obrnuta stolica, sneško belic. Došao unuk-narkoman kod babe i pita: • Baba, jesi li videla one moje tabletiće sa stola? Tek će baba: • Ma kakve tabletiće, jesi ti video one zmajeve u kuhinji? Došao Ciga kod frizera: • Dobar dan, jel' može jedno šišanje? • Može - kaže frizer - kako želite? • Pa ovako kume, sa jedne strane mi ostavi rupu veličine pesnice, a sa druge tri-četiri manje rupice. Pozadi repovi da mi budu neravni, a šiške da mi idu ukoso i da budu retke... • Pa ne znam da li ću znati tako da vas ošišam. • A prošli put si znao, pizda ti materina! Sedi majmun pored reke i pere koru od banane. Dolazi krokodil, gleda, gleda, pa pita: • Je li, a šta ti to radiš? • Daj sto evra, pa ću ti reći! Krokodil misli, misli, misli, ali ga sve kopka, pa na kraju da majmunu sto evra. • Dakle, šta to radiš? • Zar ne vidiš, perem koru od banane! • Jesi li ti lud?! • Lud ili ne, ali hiljadu evra dnevno svakako imam! Zakasni mali jež kući za večeru i mama ga počne tući. Ježić počne plakati a mama mu kaže: • Veruj mi, sine, mene više boli nego tebe! e i jos jedno pitanje. Jer mogu vice vi sa psovkama? Posto su oni bolji | |
|
| |
South park Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Ned Dec 02, 2007 7:01 pm | |
| | |
|
| |
South park Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Uto Maj 06, 2008 4:09 pm | |
| | |
|
| |
South park Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Uto Maj 06, 2008 6:04 pm | |
| | |
|
| |
South park Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Čet Maj 08, 2008 1:28 am | |
| | |
|
| |
South park Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Sub Maj 31, 2008 1:25 am | |
| | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Studenti Ned Jul 06, 2008 2:33 pm | |
| | |
|
| |
South park Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Ned Jul 06, 2008 6:20 pm | |
| | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Cigani Ned Jul 06, 2008 8:33 pm | |
| Neki miting u gradu.Izlazili ljudi i govorili svoje jade.Kaže jedan čovek ja imam dvoje dece i živim u jednosobnom stanu!Jel tako treba? Narod:Ne treeeba! Čovek:kako treba? Narod:u dvosobnom! Izlazi drugi čovek i kaže Čovek:ja imam troje dece i živim u dvosobnom stanu!Jel tako treba? Narod:ne treeeba! Čovek:kako treba? Narod:u trosobnom! Dođe ciga i kaže: Ciga:ja imam desetoro dece i živim u baraku!Jel tako treba? Narod:ne treeba! Ciga: a kako treba? Narod:u baraciiii! | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Jul 07, 2008 1:44 pm | |
| Idu tri misa ukrug i onaj drugi kaze prvom: “Imam osjecaj da nas neko prati!” | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Jul 07, 2008 1:45 pm | |
| Napio se zeko i ide sumom pa zaspe ispod jednog drveta. Naidju dva vuka i potuku se ko ce zeca pojest, i jedan drugog ubiju. Budi se zeko sutradan i gleda oko sebe i kaze: “Zeko, zeko, svaki put kad se napijes napravis belaj”. | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Jul 07, 2008 1:46 pm | |
| Kaže nastavnica učenicima: - “Neka ustane onaj koji sebe smatra budalom!” Ustane Perica. Nastavnica ga upita: - “Perice, zašto ti sebe smatraš budalom?” Perica će na to: - “Ne smatram se budalom, nego mi je žao gledati Vas kako tu sami stojite.” | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Jul 07, 2008 1:46 pm | |
| Pita Perica tatu: -Tata da li je Tihi okean uvek tih? -Svasta Perice,mozes li izmisliti gluplje pitanje? -Mogu,kada je umrlo Mrtvo more? | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Jul 07, 2008 1:47 pm | |
| Pise uciteljica kredom po tabli kad se mali Perica odjednom prodere: Uciteljica nema nijedne dlake ispod leve miske. Ona se naljuti i rece mu: Kupi stvari i da se nisi pojavio u skoli 7 dana. Sledece sedmice,uciteljica opet pise desnom rukom i u jednom momentu podigne levu da se pocese poglavi. Mali perica opet dreknu: Uciteljica nema nijedne dlake ispod leve miske. Uciteljica se naljuti jos vise i rece mu: Ne zelim da te vidim u razredu mesec dana. Proslo tako i mesec dana,Perica se vrati i opet gleda uciteljicu kako pise.Tog dana nosila je kratku suknjicu.Odjednom joj ispadne kreda i ona se sagnu da bi je podigla.U istom momentu Perica pocne da pakuje stvari. Gde ces ti? -upita ga uciteljica. Na to ce Perica: Za mene je ova skolska godina zavrsena. | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Jul 07, 2008 1:47 pm | |
| Ulazi Perica u kupatilo, a tamo se njegova mama kupa. - "Mama, mama, šta ti je to izmedju nogu?"-pita Perica. Mama, zbunjena, kaze: "Ma ništa, udario me tata slucajno sekirom, i eto, pukotina..."
Gleda Perica, gleda... "Pa kud baš posred p****!!!" | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Jul 07, 2008 1:48 pm | |
| P: 'Mama, 'ajde da se igramo mame i tate!'
Majka zgranuta, brže bolje otrca do najbližeg psihologa. Kada mu je ižlozila problem, ovaj joj objasni da to nije ništa strašno i da može da se igra sa detetom, ali naravno, samo do izvesne granice.
Kada se vratila kuci, Perica ju je cekao sa istim zahtevom.
P: 'Mama, hocu da se igramo mame i tate!' M: 'Dobro sine, igracemo se mame i tate.' P: 'OK, idi u spavacu sobu spremi se i cekaj me.'
Majka zbunjena, seti se lekarovog saveta i odluci da prihvati igru, te ode u sobu. Skinu se i leže u krevet. Posle pet minuta kvaka se pokrenu i u vratima se pojavi Perica.
P: 'Šta je k**vo? Samo na k**ac misliš?! 'Ajde oblaci se pa idemo da detetu kupimo bicikl!' | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Jul 07, 2008 1:48 pm | |
| Sneg napadao do pola prozora, a na casu uciteljica pita.
U - Ajde Ljubice reci mi koje je sada godišnje doba? LJ- Pa,... ovaj...leto. U - Leto? hmmm zasto leto? LJ- Juce mi doputovala tetka iz Australije i donela jagode.. U - Sedi Ljubice, ajde ti Vesna reci koje je sada godišnje doba? V - Pa, sada je leto. U - Kako leto pobogu dete? V - Prekjuce mi došla strina iz Urugvaja i donela banane,.. U - Sedi Vesna,..(misli se koga da pita, pa se seti da je Perica dete sa sela, nema sigurno rodbine po svetu,..) U - Perice, ajde da cujem koje je sada godišnje doba ? P - (mrtav ladan) LETO! U - Ama otkud leto? P - Pa juce došla nana iz Bosne u sandalama... | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Jul 07, 2008 1:49 pm | |
| Ucila deca u skoli o krvotoku i uciteljica ih ispituje. Pita ona jednu devojcicu od cega se srce sastoji. D: Uciteljice, srce ima dve komore. U: Dobro. Hajde Perice, srce ima dve komore i dvijee, dve ....? P: ... i dve noge. U: Pa kako crni Perice srce moze imat dve noge? P: Pa lako, prolazim ja pored direktoreve kancelarije i cujem kako direktor kaze: hajde srce, rasiri noge. | |
|
| |
AkSa Administrator
| Naslov: Re: W&cEW& Pon Jul 07, 2008 1:49 pm | |
| Prof.: "Perice zasto si zakasnio u skolu?" Perica: "Morao sam voditi kravu kod bika." Prof.: "Zar to nije mogao uraditi tvoj otac?" Perica: "Ja sam mislio da ce to bolje uraditi bik." | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: W&cEW& | |
| |
|
| |
| W&cEW& | |
|